Căutare

Team

Maria Nastac - Președinte ECOM - Cercetător principal I

Ticuța Negreanu - Vicepreședinte ECOM - Conferențiar dr.

Bogdan Negreanu - Membru ECOM - Șef lucrări dr.

Karina Gheorghiu - Membru ECOM - Inginer

Alina Resteanu - Membru ECOM - Avocat

Raluca Vătafu - Membru ECOM - Economist


Mărioara Godeanu - Membru de onoare - Academician

Floarea Damaschin - Membru ECOM - Profesor dr.

Vasile Sîrbu - Membru ECOM - Profesor dr.

Aurelia Meghea - Membru ECOM - Profesor emerit dr.

Mariana Arcuș - Membru ECOM - Conferențiar dr.

Andreea Baltă - Membru ECOM - Economist

Mihaela Condur - Membru ECOM - Asistent cercetare

Daniela Ivan - Membru ECOM

Constantin Stavrositu - Membru ECOM - Contabil șef

Dana Stavrositu - Membru ECOM - Profesor liceu

 

 

Despre asociația ECOM

logo ECOMECOM este o asociație - organizație profesional-științifică, non-profit, cu personalitate juridică, ce funcționează în conformitate cu prevederile legislației României și cu un statut propriu.

Scopul și menirea asociației este de a promova schimbarea mentalității operatorilor economici, a administrației de stat și publice, a societății civile în ansamblu, în direcția realizării unui mod de viata sănătos într-un mediu înconjurător prietenos.

Susținem folosirea conceptelor medicale, a materialelor și tehnologiilor care respectă nevoia de sănătate în interesul prioritar al omului. Milităm pentru o abordare holistică a cuplului "Om-Mediu".

Obiective

GreenEarthObiectivele noastre sunt îndreptate spre promovarea și susținerea activităților științifice de cercetare-dezvoltare-inovare în domeniile medicinei, industriei și agriculturii ca alternativă prietenoasă, nenocivă pentru om și mediu.

Organizarea și dezvoltarea unor parteneriate interne și internaționale durabile și eficiente este unul dintre scopurile noastre principale.

Totodată diseminarea informațiilor/cunoștințelor privitoare la concepte, metode, tehnologii participă/concură la realizarea unor produse: biomedicale, ecologice, sănătoase, ecoestetice, durabile, ușor de întreținut și neagresive pentru mediul ambiant.

Parteneri

Evenimente

Cercetători constănțeni premiați la salonul de la Nurenberg

medalEchipa de cercetători din ECOM Constanța medaliată la “Salonul Internaţional Idei - Invenţii – Noi Produse – iENA 2012” pentru brevetul de inventie cu titlu “BIOCOMPOZIT FERTILIZATOR ECOLOGIC SI PROCEDEU DE OBȚINERE A ACESTUIA“

Citește mai departe...

Întâlnire cu ambasadorul Norvegiei

Stimati colaboratori,

Marti, 30 noiembrie 2010, ora 12.00, dl. Øystein Hovdkinn, ambasadorul Norvegiei in Romania va veni la Constanta. Dl Ambasador va participa la prezentarea unui proiect desfasurat sub coordonarea Asociatiei ECOM si finantat de statul norvegian, proiect care vizeaza valorificarea namolului rezidual rezultat la statiile de tratare a apelor si a biomasei marine de pe coasta Marii Negre pentru realizarea unui compozit biosolid inovativ ca fertilizator agricol, 100% ecologic.

Citește mai departe...

Wastewater treatment sludge and marine biomass from Romanian Black Sea Coast as innovative bio solid composite

Ecom Constanta in parteneriat cu NIVA -Norvegia, Universitatea Ovidius din Constanta si Universitatea Politehnica Bucuresti, organizeaza conferinta de presa a proiectului cu titlul “Wastewater treatment sludge and marine biomass from Romanian Black Sea Coast as innovative bio solid composite”, finantat prin Programul de Cooperare Romano-Norvegian.
Conferinta va avea loc in data de 26.04.2010, la ora 12.00, in Sala de conferinte a Millenium Business Centre, situat in Constanta, Bdul. Mamaia, nr. 135-137